TINGLUTI FORLAG har overtaget og genudgivet EJNAR KAMPPS franske sangbog DIGUEDONDAINE fra Wilhelm Hansen. Den er revideret, udvidet og fornyet - bl.a. ny farve og nyopsatte becifringer - og har stadig FIN ALFRED LARSENS yndefuld
e illustrationer. Noder og becifringer er smukke og let læselige og der er nu indspillet en CD med 22 af disse herlige sange - lige til at synge med på.

Bogen indeholder 103 franske sange i mange genrer lige fra middelalderlige sange og historiske sange over hyrdeviser, skæmteviser, drikkeviser, kærlighedssange, dansesange, remsesange, børnesange, forårssange og julesange - helt op til moderne franske viser.

Denne franske sangbog er en dansk udgivelse, men samtidig har den et meget internationalt tilsnit idet dels forordet og dels de meget udførlige gloselister findes på 7 forskellige sprog: fransk, dansk, engelsk, tysk, finsk, svensk og norsk. Ikke blot øger det bogens anvendelighed blandt alle de mennesker der taler disse sprog, men det gør den også endnu mere interessant for dem der kan lide at sammenligne sprog.